Pozajmio glas Mikiju Mausu, Mornaru Popaju, Skubi Duu 📺

Tema današnjeg Razvlačenja bila je posvećena crtanim filmovima, pa smo tokom emisije imali priliku da vidimo anketu koju je Filip sproveo u Beogradu. Putem nje saznali smo da li Beograđani gledaju crtane filmove, ako da koje?

Kako se iz ankete moglo zaključiti, mlađe generacije, rođene nakon 2000. godine ne gledaju crtane filmove, dok oni stariji da. Najpopularniji crtani filmovi su uglavnom Nindža kornjače, Sunđer Bob i Pingvini s Madagaskara.

Foto: Printscreen RED TV

Tokom emisije, Panda, Filip i Iva ugostili su televizijskog, pozorišnog i glasovnog glumca Marka Markovića koji je pozajmio glas mnogim likovima u crtanim filmovima. Marko je sa voditeljima Razvlačenja govorio i na temu ukidanja određenih crtanih filmova zbog pogrešnog predstavljanja manjina i slično, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod.

Marko je gledaocima RED TV-a otkrio da se već godinama bavi sinhronizacijom crtanih likova, kao i to da je on glas Miki Mausa, Mornara Popaja, Skubi Dua i mnogih drugih. Da li ste ga ovako zamišljali? 😁

Foto: Printscreen RED TV

Kako je rekao, oduvek je znao da će se baviti ovim poslom, pa je tako roditeljima u detinjstvu govorio da će kada odraste biti glas Miki Mausa, u čemu je i uspeo. 😎

Rade Ćosić zabavio je sve svojim zanimljivim imitacijama crtanih likova, koji su sada zabranjeni, a ukoliko ste to propustili, sve emisije Razvlačenja čekaju vas na Jutjub kanalu RED TV-a.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#crtani film

#lik

#marko markovic

#razvlačenje

#uloga