Braća Kovač konačno rame uz rame, zaigraće u istom timu

Nikola NiKo Kovač potpisao je za G2, odjeknulo je u esport svetu. Posle toliko vremena provedenog u FaZe timu, konačno je pronašao svoj novi tim.

IZVOR: TW / @G2esport

Međutim, ova transfer bomba na CS:GO sceni nije senzacionalna po tom rivalskom karakteru, već po onome što je čitava balkanska scena čekala. A to je da će Niko i huNter konačno zaigrati zajedno u istom timu.

View this post on Instagram

I'm really excited to announce that I will be joining @g2esports and I can't explain how happy I'm that I will be playing with @g2.hunter and rest of the guys from now on. I'm coming to this lineup with the goal to bring them back to the top and make sure to stay there. #G2WIN

A post shared by Nikola Kovač (@csgoniko) on

IZVOR: IG / csgoniko

To će se i desiti. Ispuniće se i njihov san, kao i san hiljade vernih fanova. Svako ko je proteklu deceniju imalo pratio CS scenu, čuo je za braću Kovač, Nemanju i Nikolu, koji nam dolaze iz Republike Srpske.

Nikola NiKo Kovač je nizao uspehe sa mousesportom i FaZe timom, i njegov zenit ipak očekujemo u G2 timu. Pored NiKa i huNtera, i Nemanja nexa Isaković nastupa za G2.

Našim momcima želimo puno uspeha!

Autor: redportal.rs

#g2 faze

#niko hunter

#nikola kovač