PSG slavio na gostovanju u Minhenu

Fantastična utakmica je sinoć viđena u Minhenu! Fudbaleri PSG su uspeli da pobede Bajern rezultatom 3:2 i tako steknu lepu prednost pred revanš u Parizu. Za takav rezultat najzaslužniji su Kejlor Navas i Kilijan Mbape. Navas je branio skoro sve, dok je Mbape postigao 2 gola.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Sinoć je u Minhenu viđena jedna od najboljih utakmica Lige šampiona poslednjih godina. Prošlogodišnji finalisti su priredili spektakularnu fudbalsku predstavu. Mbape je na startu meča doveo PSG u vođstvo, da bi Bajern preuzeo inicijativu i snažno počeo da napada. Navas je već tada nagovestio da će imati odlično veče, pa je uspeo da sačuva gol u prvom naletu Bajerna.

Markinjos je sjajno iskoristio asistenciju Nejmara i doveo PSG do 2:0. Navas je nastavio da brani sve što je išlo ka golu, ali udarce glavom Čupamotinga i Milera nije uspeo. Kada se činilo da će branilac titule potpuno okrenuti meč u svoju korist Mbape je svojim 2. golom savladao Nojera. Mladi Francuz je proglašen za igrača utakmice, ali ne bi bilo nepošteno da je tu titulu poneo i sjajni golman Navas.

IZVOR: YT / Tuan Minh TV

Revanš se igra naredne nedelje u Parizu kada nas očekuje novi spektakl.

Autor: redportal.rs

#PSG

#bajern

#liga sampiona

#mbape

#navas