Glumac je pozvan od strane proslavljenog ruskog režisera Nikite Mihalkova da bude član žirija na Moskovskom međunardnom fimskom festivalu.

Popularni srpski glumac Miloš Biković je na svom Instagram nalogu otkrio svojim pratiocima da će biti član žirija na filmskom festivalu u Rusiji.

Kako je glumac naveo on je bio pozvan od strane proslavljenog ruskog režisera Nikite Mihalkova da bude član žirija na Moskovskom međunardnom fimskom festivalu.

Nikita Mihalkov je veliki prijatelj kako Bikovića tako i celog srpskog naroda. Koliko poštuje Srbe i Srbiju govori činjenica da je svetsku premijeru filma Sunčanica 2014. pravio baš u Beogradu.

Biković je na svom Instagram nalogu napisao sledeće:

Veoma sam počastvovan što ću biti u žiriju glavnog konkursa Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala. Ne samo da ću uživati u vrhunskim ostvarenjima već ću imati i priliku da se upoznam i razmenim iskustva sa istaknutim filmskim stvaraocima kao što je veliki Brillante Mendosa, zatim Nigina Sajfulajeva, Karim Ajnuz i mnogi drugi... Posebno mi je drago što me je pozvao čovek koga izuzetno poštujem Nikita Mihalkov.
View this post on Instagram

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

IZVOR: TW / bikovic

Autor: redportal.rs

#Moskva

#biković

#žiri