Stigla potvrda od direktora turnira

Ostalo je još 14 dana do početka ATP turnira Serbia open na koji su ljubitelji tenisa u našoj zemlji čekali čak 9 godina.

ATP turnir Serbia open iz serije 250 održaće se od 19. do 25. aprila u teniskom centru Novak na Dorćolu.

Turnir najavljuje velike teniske zvezde i više od 10 tenisera iz TOP 35 liste najboljih tenisera sveta.

Kako je ranije najavljeno, 4. teniser sveta i veliki Novakov prijatelj Dominik Tim povukao se zbog povrede sa turnira u Monte Karlu, koji startuje sledeće sedmice, i bilo je pitanje da li će otkazati učešće na Serbia openu.

Od direktora turnira Đorđa Đokovića stižu sjajne vesti i potvrda da će Srbija gledati austrijskog tenisera na terenima Beograda!

- Ponosan sam da kažem što će Tim svoju sezonu početi na šljaci u Beogradu, zbog pauze zbog povrede ili emotivnih problema nije igrao, svašta se piše, ne bih da aludiram ni na šta - poručio je mlađi Novakov brat.

Nema sumnje da Beograd očekuje pravi teniski spektakl u kome će učestvovati najbolji teniser sveta Novak Đoković, Dominik Tim (Austrija) koji je 4. na svetu, Mateo Beretini (Italija) 10. igrač sveta, Gael Monfis (Francuska) koji je trenutno 14. na svetu, Atslan Karasev (Rusija) 27. igrač sveta.

Od srpskih tenisera igraće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere. Vajld karte su dobili Viktor Troicki, Nikola Milojević i Danilo Petrović.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#atp

#beograd

#serbia open

#tenis

#turnir