Izdrži, legendo! 😎

Tokom pandemije koronavirusa javljaju se mnoge pretpostavke i teorije (čitaj: teorije zavere) o samom virusu, te vakcinama. Na svetskom planu jedna osoba se posebno dovodi u vezu sa tim, a to je (nije teško pogoditi 😅) - Bil Gejts.

Majkrosoftov milijarder bio je meta mnogih različitih lažnih glasina o vakcinama.

Jedna od objava koja je potresla društvene mreže, kako je preneo BBC.com, bila je da Bil Gejts priznaje da će vakcina bez sumnje ubiti 700.000 ljudi. 😲 Ispostavila se kao netačna.

Zatim su teorije zavere o Bilu Gejtsu stigle i do italijanskog parlamenta, gde je nezavisni poslanik zatražio da Bil Gejts bude upućen na Međunarodni krivični sud zbog zločina protiv čovečnosti. 😏

Teorije zavere o vakcinama zahvatile su ceo svet. Među njima prednjači tvrdnja da je pandemija koronavirusa pokriće za plan implantacije mikročipova koji se mogu pratiti i da iza toga upravo stoji suosnivač Majkrosofta Bil Gejts. Međutim, nisu pronađeni dokazi koji potkrepljuju ove tvrdnje. Fondacija Bila i Melinde Gejts rekla je za BBC "da je tvrdnja lažna".

Kao i u celom svetu, i u Srbiji se mogu čuti varijacije na ovu temu. Jedna koja je dosta privukla pažnju, a s obzirom i na datum kad je objavljena, svakako je sadržana u sledećem tvitu 👇🏻😅:

IZVOR: TW / @jasamjasna

Ostaje nam samo da kažemo: Radmila, legendo, izdrži! 😎

Autor: redportal.rs

#Microsoft

#Radmila

#bil gejts

#požega

#čipovanje