Novi slučajevi detektiva Benoa Blenka biće razotkriveni na Netfliksu 📽️

Kako prenosi Deadline, Netfliks je otkupio prava na prikazivanje drugog i trećeg dela filma Knives Out u kom glavnu ulogu tumači Danijel Krejg. Iako je Netfliks odbio da komentariše cenu, Deadline prenosi da je u pitanju skoro pola miliona dolara. 😲

Netfliks je ovom ponudom nadmašio nekoliko drugih striming platfomi. Planirano je da se snime još dva dela ovog filma koji bi trebalo da počne sa snimanjem u Grčkoj sledeće godine.

Film koji je inspirisan knjigama Agate Kristi, prati grupu ekscentričnih ljudi zagljavljenih na jednom mestu, a gde svako ima motiv za ubistvo. Među njima je detektiv koji je odlučan u tome da razotkrije njihove tajne i pronađe istinu. Film čiji je budžet bio 40 miliona, zaradio je 311.4 miliona dolara prodajom karata širom sveta. 😲 Pored sjajnih kritika, Knives Out je bio nominovan i za Oskara za najbolji originalni scenario.

Pored Danijel Krejga koji igra ekscentričnog detektiva, u glumačkoj ekipi našli su se i Ana de Armas, Kris Evans, Džozef Gordon, Don Džonson, Kristofer Plamer, Ketrin Lengford, Toni Kolet i Džejmi Li Kurtis.

IZVOR: YT / Movieclips Trailers

Autor: redportal.rs

#Agata Kristi

#Danijel Krejg

#Knives Out

#Kris Evans

#Netfliks

#ana de armas

#film