Majin otac opleo po Janjušu

Rijaliti učesnici i bivši ljubavnici Maja Marinković i Janjuš danas su se po ko zna koji put pomirili, što je, naravno, ponovo iznenadilo Majinog oca Radomira Marinkovića Takija, koji se oglasio za Pink.rs i dao svoj komentar na novonastalu situaciju. 😅

- Rijaliti tek počinje. Ja sam šokiran. Nije mi pozlilo, ali me je iznenadilo. Bilo je sve dobro do 4 sata ujutru, kad ste me pozvali nisam znao o čemu se radi. Ja to nikad nisam podržao i neću, on je jedan manipulator koji joj ispira mozak! On je bolestan, zavisnik od kocke, od svega. On kaže Maji šta će ona kad se završi rijaliti, Maja ima 2 stana, a gde će on? Kod mene neće - rekao je besno Taki i dodaje:

- Sve što sam imao, rekao sam joj u pozivu. To je neka luda ljubav, izgleda da ona njega stvarno mnogo voli. Mislim da i on nju voli. Ali to je neka bolesna ljubav, ne bi on ostavio ženu da nije osetio nešto. Biće kao i što je bilo, na moju žalost. On ima ženu i dete i rasturio zbog Maje, zbog Šopićeve, imao je on dosta avantura, veliki je on zavodnik - izjavio je ironično Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Taki je otkrio i da li bi Janjuša prihvatio za zeta. 😁

- Nikad u životu ga ne bih prihvatio, kakav zet, smak sveta da bude. Taj čovek nam ne treba u životu, neću više da mu spomenem ime! On nema ništa u životu, glumi klovna, šta je on?! Pravi svadbu, možda njegova ćerka pomisli da je to prava svadba - završio je Majin otac.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Taki

#Zadruga 4

#janjuš

#maja