Manekenka u emotivnoj ispovesti govorila o ocu koji ju je ostavio u detinjstvu

Popularna manekenka i verenica poznatog fudbalera Luke Jovića Sofija Milošević nedavno je u jednom intervjuu govorila o svom odrastanju, koje nije bilo ni nalik životu koji danas vodi.

Naime, Sofija je otkrila da je njena porodica tokom njenog detinjstva bila u lošijoj situaciji i da je zajedno sa bratom čekala u redu za veknu hleba i kilogram šećera. Detinjstvo je provela bez oca koga je u svom životu videla svega nekoliko puta, a kada je bila mala nijedan posao joj nije bio stran, pa ni branje kukuruza.

- Mama nas je budila u 6 ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka. Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove - govorila je manekenka za Hit Informer, a prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube

Sofija je danas uspešna u svom poslu, a pored manekenstva bavi se i prodajom haljina svog brenda, koji je nedavno osnovala.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Hleb

#detinjstvo

#kukuruz

#odrastanje

#otac

#sofija milošević

#šećer