Bivšem zadrugaru roditelji potpuno razočarani zbog veze sa Miljanom Kulić

Dragan Marinković Maca ovoga jutra u svojoj emisiji Kasni Zornjak na RED TV-u ugostio je bivšeg rijaliti učesnika Zadruge 4 Danijela Višića, koji je tokom emisije govorio o svom učešću u rijalitiju i gledaocima otkrio da u zatvorenom prostoru nije lako opstati.

- Kad gledaju svi bi radili drugačije, ustvari, kad uđeš unutra.... Svi su pametni sa strane, kao posmatrači - rekao je Danijel i osvrnuo se na svoju vezu sa Miljanom, zbog koje su mu po izlasku iz rijalitija vrata od kuće bila zaključana!

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

- Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani - rekao je bivši zadrugar i dodao:

- Brat je jedini okej, rekao je: "Daj, brate, iskuliraće oni, svi znaju da je to sprdnja sve". Šokirani su bili, neko te gleda, poznaje te ceo život, zna kakav si, zna s kim se družiš, krećeš i onda te vide tamo i... Đuskovizija, tu je bio kraj... Biće valjda sve okej, neću da razmišljam. Treba valjda da prođe neko vreme, zato sam ih pustio i iskuliraju, da ne bi sad bilo neke svađe - piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Danijel Višić

#Kasni Zornjak

#Zadruga 4

#dragan marinkovic maca

#red tv