Nezadovoljstvo trenutnim rezultatima

Po završetku grupne faze ESL Pro Lige, jedan od vlasnika Fnatica i bivši CS 1.6 profesionalac, Patrik cArn Satermon je izjavio da nije zadovoljan ostvarenim rezultatima, zbog čega imamo razloga da sumnjamo da će uskoro biti napravljene neke promene u postavi.

- Nisam zadovoljan kako stojimo sada u CS:GO-u. Kada sam osnovao Fnatic 2006. godine, zakleo sam se da ćemo postati najbolja i najuspešnija Counter Strike organizacija u svetu. Istorija to možda i pokazuje, ali smo danas daleko od toga. Vratićemo se - izjavio je cArn.

IZVOR: TW / @cArn

Fnatic je u Counter Strike-u dugo bio prava sila. pak, u poslednjih 6 meseci, nisu bili ni blizu, zbog čega su početkom godine napravili jednu promenu. To nije urodilo plodom, a loši rezultati su se nastavili.

Iako nam ova objava gotovo ništa ne govori, jasno nam je da uprava nije zadovoljna rezultatima, a to se uglavnom završi na samo jedan način. Pored Krimza i Brollana koji su konstantno dobri, čini mi se da je ostatak ekipa podbacio, pa ne bi čudilo da Fnatic napravi i malo drastičnije promene u sastavu.

Autor: rur.rs / redportal.rs

#csgo

#esl pro liga

#fnatic

#promene u timu