Najnoviji Hari Poter trending osvojio TikTok

Poslednji trend kreiran od strane fanova koji je osvojio TikTok aplikaciju jeste izazov da se tiktokeri obuku u stajlinge koji su inspirisani glavnim likovima iz Hari Poter franšize.

Ovaj trend započela je tiktokerka @soupytime, koja na svom nalogu ima oko 2,3 miliona pregleda.

IZVOR: YT / wen

Sam trend se bazira i na muzici koja ide u pozadini tih klipova. Tiktokerka je u komentarima otkrila da je zvuk kreirala ona i ohrabrila je druge da ga koriste. Ovaj ubrzani džez zvuk sadrži i delove, u kojim možete čuti poznate glasove glavnih likova iz Hari Poter filmova, uključujući Harijev, Ronov, Harmionin, ali i glas Draka Melfoja, Nevila Longbotoma, Lune Lovgud, Džini Vizli, Freda i Džordža Vizlija.

U video-klipu tiktokerka menja stajlinge dok istovremeno usnama sinhronizuje glasove gore pomenutih likova.

Originalni video, koji je objavila 16. oktobra, dostigao je čak 6,4 miliona lajkova i preko 27 miliona pregleda. Njen video-klip se pojavio na Tviteru i dostigao je preko 10 miliona pregleda i 300.000 lajkova. Jedan od tviteraša objavio je njen klip uz opis: "Probajte da joj se podsmevate i naći ću vas." Ovaj tvit ima preko 10 miliona pregleda i 290.000 lajkova.

IZVOR: TW / @LIGHTWCODS

Ona je, nakon ovog, izbacila još jedan klip sličnog sadržaja, koji je dostigao 1,7 miliona pregleda.

Mnogi su se uključili u ovaj trend stvarajući neke svoje stajlinge i koristeći zvuk koji je kreirala @soupytime. Pored onih koji su koristili odeću iz svojih ormara, bilo je i onih koji su koristili rekvizite slične onima iz filma. Neki su išli malo dalje, pa su u svoje video-klipove uključili i šminku.

IZVOR: YT / Tik Tok Plus

IZVOR: YT / Tik Tok News

U komentarima ispod njenog originalnog video-klipa ljudi su tagovali Toma Feltona, koji u franšizi Hari Poter igra zlikovca Draka Melfoja i koji je poznat po tome da vodi aktivnu interakciju sa fanovima na TikToku.

- Ako on ovo vidi, ja ću zaista dobiti aneurizmu - izjavila je @soupytime u komentaru gde su tagovali Toma Feltona.

Autor: insider.com / redportal.rs