Marija: Poslaću joj 2 perike, a njoj sam rekla da se uzme u pamet!

Rijaliti učesnica Zadruge 4 Miljana Kulić šokirala je kako ukućane, tako i gledaoce kraj malih ekrana kada je nedavno uz pomoć Ermine Pašović potpuno ošišala kosu na ćelavo.

Ova promena izazvala je burne reakcije u Beloj kući, a Miljanina majka Marija nedavno se oglasila za Pink.rs i prokomentarisala ćerkin postupak. Naime, Marija kaže da je Miljana ovako postupila zbog loše zadravstvene situacije Siniše, koji uskoro treba da ide na operaciju.

- Videla je ona to od Mine, od Zerine. Mi smo se čule, videla je da joj otac nije dobro, da otac mora da joj ide na operaciju od ponedeljka, videla je moj ožiljak pa se razočarala. Rekla sam joj da treba da menja život iz korena. Mnogo problema imamo zdravstvenih, a kosa će da poraste. Od nje svašta čovek može da očekuje, hoće da skreće pažnju na sebe, da bude u centru pažnje, takva je. Ja ne mogu da gledam tako, poslaću joj 2 perike, a njoj sam rekla da se uzme u pamet - govori Marija i dalje dodaje:

Foto: Pink.rs/N. VUJIČIĆ

- Ništa ona ne može da promeni što će da se ošiša na kratko i ćelavo, nego da razmišlja šta radi i kako radi. Trenutno, iskreno da vam kažem, moji rezultati nisu stigli, Siniša treba da ide na operaciju i o tome razmišljam šta će i kako će, a kosa je najmanji problem, porašće, a to što ona skreće pažnju i fantazira tamo, više ni ona ne zna šta će da radi - rekla je Marija za Pink.rs.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#šišanje