Heroj u svakom smislu ❤

Hejli Mur iz Otave je jedno popodne šetala svog psa Marema, kada je odjednom počela da dobija napade.

- Sećam se samo da sam se probudila u bolnici i da sam bila jako zbunjena - izjavila je Hejli.

Ono što se desilo između njenog napada i momenta kada se probudila u bolnici je pravo čudo, a sve je uhvaćeno na kameri. 🎥

Nakon što se vlasnica onesvestila, pas je prišao da je "proveri", a onda se trgao kako bi izvukao povodac i stao nasred puta. Nekoliko sekundi kasnije, 21-godišnji momak istrčao je iz svog auta kako bi pomogao Hejli.

- Stvarno je bilo impresivno. Pas mi je bukvalno blokirao put. Dok sam proveravao vlasnicu, pas je držao distancu i stajao na ulici, ali nije skidao pogled sa nje - rekao je 21-godišnji Oatvej.

Dok je Oatvej otrčao do kafića koji se nalazio u blizini kako bi potražio pomoć, Marem je privukao pažnju još jednog vozača.

- Mogli ste u njenim očima da vidite da nije htela da napusti vlasnicu - rekla je Danijela Pilon koja se nalazila u drugom vozilu i koja je odmah izašla iz svog auta da pomogne Hejli.

Porodicu devojke obavestile su komšije, a dok su stigli do scene, kola Hitne pomoći su već stigla i pomogle mladoj devojci. Iako se ne zna zbog čega je Hejli dobila napade, ona je za lokalne novine izjavila da se uz njenog psa oseća sigurnije.

- Ukoliko se ovo ponovi, osećaću se 10 puta bezbednije kada znam da je ona pored mene. Znate i sami koliko su životinje dobra bića, a ona je neverovatan pas i volim je beskrajno - rekla je Hejli.

Pogledajte na snimku kako je sve to izgledalo 👇🏻😏:

IZVOR: YT / Inside Edition

Autor: ottawa.ctvnews.ca / redportal.rs

#Heroj

#Kanada

#Otava

#pas