Glumac reagovao na vest da je princ Vilijam najpoželjniji ćelav muškarac na svetu

Proslavljeni američki WWE rvač i glumac Dvejn Rok Džonson je na sebi svojstven duhovit način reagovao na vest da je princ Vilijam najprivlačniji ćelavi muškarac na svetu.

Ako ste mislili da je čuveni Rok i ovoga puta bio neskroman i mislio da on treba da zauzima to mesto, zavarali ste se. Naime, Dvejn je postavio pitanje kako je moguće da, sad već vremešni, Lari Dejvid nije proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svetu, a da je bez kose. 😂

IZVOR: TW / @TheRock

- Kako se j****o do cimetskog tosta ovo desilo, kada Leri Dejvid očigledno ima puls? - zgranuto je napisao Rok u svom tvit, citirajući naslov o rezultatu ovog istraživanja koje je preneo list Indipendent.

Foto: britannica.com / Getty Images/Stephen Lovekin

SLIKA: Leri Dejvid

Glumac je odmah dodao i hešteg #demandingrecount, odnosno zahtev za prebrojavanje glasova 😁. Naime, do ovog rezultata se došlo tako što su iskorišćene Gugl alatke za utvrđivanje seksipila. Po ovome, princ Vilijam je nazvan seksipilnim više od 17.600.000 puta, tako da je zauzeo prvo mesto.

Slede 54-godišnji bokser Majk Tajson (to je stvarno neočekivano, priznaćete?), glumac Džejson Statam, izvođač Pitbul i košarkaška legenda - Majkl Džordan.

Na listi se ipak našao i Dvejn, a slede ga Brus Vilis, Travolta (zar je on ćelav? 🤔), bokser Flojd Mejveder i glumac Vin Dizel. Zanimljivo je što su se na listi našli i vremešnija gospoda Patrik Stjuard, čuveni kapetan Pikard, ali i ruski predsednik Vladimir Putin.

Rok je, naravno, dobio podršku svojih obožavalaca, a da li će se istraživanje ponoviti, čisto sumnjamo. 😂

Autor: redportal.rs

#Dvejn Džonson

#Princ Vilijam

#najpoželjniji ćelavi muškarac

#rok

#ćelavac