Očekuje ga žestoka kazna

Ne stišava se bura nakon odigrane utakmice 2. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Portugala, koja je na sreću Orlova završena nerešenim rezultatom 2:2.

U poslednjim trenucima meča najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo uputio je loptu ka golu Srbije, međutim, nakon što je lopta prešla liniju, srpski fudbaler Stefan Mitrović uspeo je da je izbaci iz gola, zatim još jednom odbrani gol Orlova.

Kako se VAR tehnologija nije koristila na ovom meču, gol nije priznat i Srbija je uz mnogo sreće uspela da sačuva rezultat i uzme bod na meču protiv jakog protivnika.

Pogledajte sporni momenat:

IZVOR: YT / Sport Klub

Portugalac Kristijano Ronaldo negodovao je ovakvu odluku sudije, pa tako zaradio žuti kartom i pre sudijskog zvižduka napustio teren.

Da je Portugal oštećen potvrdio je i usporeni snimak, a nakon ove sporne situacije oglasio se i holandski sudija Dani Markeli koji nije dobro procenio ovaj tenutak:

- Zbog politike FIFA, sve što mogu da kažem je da sam se izvinio selektoru Fernandu Santošu i reprezentaciji Portugala zbog onoga što se desilo - rekao je Makeli za portugalsku A Bolu, zatim dodao:

- Kao sudijski tim uvek radimo da donesemo dobre odluke i ne volimo kad se ovakve stvari dese.

Još nije poznato kakva kazna očekuje Holanđanina za ovaj propust.

U nastavku pogledajte golove sa meča Srbija-Portugal:

IZVOR: YT / Sport Klub

Srbiju u utorak očekuje novi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

pročitajte još

PIKSI kao ANTIĆ! ⚽

Autor: redportal.rs

#GOl

#Portugal

#Srbija

#fudbal

#kvalifikacije

#svetsko prvenstvo