Denver savladao Atlantu

Noćas je u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu odigran srpski derbi, a susreli su se Jokić i Bogdanović. Uspešniji je bio momak iz Sombora čiji je Denver slavio rezultatom 126:102. Atlanta u poslednje vreme igra dobro, ali sinoć nije mogla da odgovori na sjajnu igru Denvera, pa su Nagetsi lako slavili.

Nagetsi su na poluvremenu imali lepu prednost, a u 3. deonici je prednost porasla pa je glavni kandidat za MVP titulu Nikola Jokić na terenu proveo nešto manje od pola sata. Za to vreme je ubacio 16 poena, uhvatio 10 lopti i saigračima podelio 8 asistencija. Efikasniji od njega bio je Marej sa 17, a Porter je dodao 15 poena, dok je novajlija Gordon ubacio 13.

IZVOR: TW / @nuggets

Bogdan Bogdanović nije imao baš najbolju partiju. Na terenu je proveo malo manje od 23 minuta i uspeo je da ubaci 9 poena i doda po 1 skok i asistenciju.

Srpski derbi u NBA rešen je laganom pobedom Nagetsa, ali Atlanta i dalje ima dobru poziciju u borbi za mesto koje vodi u plej-of. Denver je odigrao dobar meč, i jasno se moglo videti koliko im znače pojačanja.

Naredni meč Denver igra sa Filadelfijom koja se nalazi na čelnoj poziciji Istočne konferencije. Atlanta narednu utakmicu igra sa Finiksom koji je na 2. mestu Zapadne konferencije.

pročitajte još

BOGDANOVIĆ sjajan! 🏀

Autor: redportal.rs

#Atlanta

#Denver

#Jokic

#Kosarka

#NBA

#bogdanovic