Za muzički deo emisije bili su zaduženi Zlata Đurković i Miroslav Ilić 😎🎶

U današnjem Kasnom Zornjaku Dragan Marinković Maca ugostio je astrologa Dušana Veličkovića i pevačicu Zlatu Đurković, koja je zajedno sa Miroslavom Ilićem bila zadužena za muzički deo emisije. 🎶

Foto: Printscreen RED TV

Astrolog Dušan Veličković tokom današnjeg Zornjaka otkrivao je i tumačio život i probleme gledalaca koji su se uključili uživo u emisiju i govorio generalno o astrologiji otkrivajući uticaj Meseca na ljude.

Dušan je objasnio da Mesec vlada našim nesvesnim reakcijama i instiktima. On gravitacijom utiče na svaku kap vode na zemlji, a naše telo sačinjeno je 85 odsto od vode, u čemu se krije razlog tako velikog uticaja ove planete na ljude, kako je astrolog objasnio. Dušan je skrenuo pažnju na pojavu stravičnih vesti iz crne hronike upravo u vreme punog meseca.

Foto: Printscreen RED TV

Period pred nama, odnosno proleće u znaku Ovna biće rasterećenje za sve nas, jer su se "teške" planete razišle i ne stvaraju više teške aspekte.

Dušan je objasnio na koji način pravi natalnu kartu i rekao da se na samom početku datum i vreme rođenja unosi u specijalan profesionalni program nakon čega kreće tumačenje koje može da traje i 10 godina, a nekada i ceo život.

Zlata je Dušanu otkrila da je rođena u znaku Vodolije, a on ju je zbog toga nazvao "tuđom srećom" i rekao da se često trudi da ugađa drugima više nego sebi.

Foto: Printscreen RED TV

Tokom emisije Dušan je otkrio da priprema jedan proizvod koji će biti dostupan uskoro, a reč je o natalnoj karti koja će se izrađivati po porudžbini za poklone dragim ljudima.

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#Mesec

#Miroslav Ilic

#astrologija

#dušan veličković

#red tv

#zlata đurković