Maca: Dan budan, ja mamuran 😴

S jeseni 2020. g. na Red TV ekranima procvetao je prvi Zornjak, najnekovencionalniji, najneobičniji i najneopterećujući jutarnji program na Balkanu, a i šire. 😎

U bade mantilu, šeširu za plažu i naočarima za UV zrake gledaoce Red TV pozdravio je već dobro poznati voditelj, glumac i humorističar Dragan Marinković Maca. Maca je predstavio i svoje dve koleginice koje će nas ubuduće sa njim voditi kroz jutarnji Zornjak (staru Beograđanku sa Vračara (Vracar Historical), rođenu u Podgorici - Anđelu i još jednu Beograđanku iz Čačka, tačnije unuku slavuja iz Mrčajevaca - Natašu.

Kao ekskluzivni gost prvog Zornjaka pojavila se Ines iz Montekarla. Ona je u pravom ženskom maniru pozdravila Macu okrećući leđa Anđeli i Nataši. O Montekarlu nam je otkrila samo da je tamo kupila bundu.

Kafu u studiju Ines nije popila jer voditelji nisu imali sojino mleko, a na sva ostala pitanja kratko je (da ne kažemo - ko papagaj) ponavljala: "Bilo je lepo", inspirisana pesmom Ane Nikolić.

IZVOR: YT / Two Louder TV

Zornjaku se jutros pridružio i Predrag Popović Pop, poznati radijski voditelj i nekadašnji član grupe Dobar, loš, zao. Pop je u stilu političkih analitičara u konvencionalnim jutarnjim programima prelistao sa voditeljima vesti iz žute štampe.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Foto: redportal.rs/redportal.r

Anđela sa Vračara i iz Podgorice u jednom od priloga dočarala nam je noćni život Beograda, tačnije Skadarlije, koji, prema izjavama, ni koronavirus nije poremetio. "Đe će na after", skadarlijski klaberi i nisu hteli da otkriju. (After je možda neki zornjak 😁). Zato je Anđela pošla sama da ispita teren i zaglavila u jednoj od kafana (mada joj se podočnjaci jutros ne vide 🤔), padajući u trans uz pesmu Pukni zoro.

A kakav bi to jutarnji program bio, pogotovo ako se zove Zornjak, bez jutarnjeg razgibavanja. Jutros su se u studiju sa voditeljima, Popom, kamermanima i nama kraj malih ekrana razgibavale Iva i Andrea, dve devojke iz novog veka.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Međutim, u svakom veselom društvu uvek se otvori i poneka ozbiljna tema, kao što je odgoj mladih i njihovo vaspitanje. Iva i Andrea su iznele toliko ozbiljne stavove da je Maca poželeo da ih usvoji. Prema njihovom mišljenju, za otuđenost i vaspitanje mladih danas glavnu odgovornost snose roditelji, jer im je lakše "gurnuti deci tablet u ruke" nego im posvetiti vreme i pažnju.

U Zornjak su se uključili i pospani reporter iz Crne Gore, primorski reporter iz malom obavijene Dalmacija, te "juTRuber" iz Visokog, koji nam je objasnio kako se brdo Visočica pretvorilo u piramidu. 🤔

Autor: redportal.rs

#Jutarnji program

#redportal

#redtv

#zornjak