Beogradsko dramsko pozorite obavestilo glumca da prekida saradnju sa njim

Navodi glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao kolega i prijatelj Branislav Lečić trenutno su jedna od glavnih tema u Srbiji. Glumac je pozvan da tokom sutrašnjeg dana da izjavu u policiji povodom optužbi, a tokom sinoćne večeri on se obratio svima video-porukom, koju možete pročitati u tekstu ispod.

Zbog novonastale situacije kolege se polako distanciraju od Branislava Lečića, pa se nedavno pojavila vest da je izbačen iz predstave Kad su cvetale tikve na inicijativu glumaca koji u njoj igraju.

Naime njih 17 pokrenulo je i potpisalo peticiju da Lečić privremeno izostane sa predstave, a Beogradsko dramsko pozorište obavestilo je glumca Branislava Lečića da prekidaju saradnju sa njim.

Foto: Printscreen YouTube

- Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije, verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju, jer je danas na inicijativu dela glumačkog ansambla, njih 17 potpsalo peticiju da ne žele da igraš u Tikvama dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom alterniraćemo te do daljneg, možeš se čuti sa Jug kada budeš u prilici - piše u poruci koju je Lečić dobio, a prenosi Mondo.

- Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam sta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni sta je pravo, a ni pravda. Neka me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti - odgovorio je besno glumac, a poruke podelio na svom Instagram nalogu.

Autor: Mondo / redportal.rs

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#predstava