Mari i njen suprug su otvorili svingerski klub još 1997. godine, a on i dalje radi 😳

Žena po imenu Mari Kalvert iz Velike Britanije nosi sa sobom neobičnu priču o svom ljubavnom životu. Naime, sada baka, Mari prisetila se ljubavnih avantura koje su joj se desile u mladosti i brojem muškaraca sa kojima je imala intimne odnose šokirala sve!

Meri se već dug vremenski period nalazi u skladnom i srećnom braku, a supruga je upoznala u mladosti. Venčali su se nekoliko godina nakon upoznavanja, a ono što ovaj par odvaja od drugih jeste činjenica da su slobodniji po pitanju odnosa sa drugim ljudima.

- Nije prirodno imati jednog se*sualnog partnera 60 godina. Život je eksperimentisanje i doživljavanje, i to je ono što mi radimo. Beri ide s drugim ženama, ja s muškarcima. Nisam ljubomorna jer znam da me voli. Do 28. godine sam bila samo s njim, imali smo fantastičan se*s. Jednog dana on je došao kući sa svingerskim časopisom koji je pokupio od kolege. Našalio se da bi i mi to trebalo da probamo, a ja sam mu rekla da ne bude lud. Više nismo razgovarali o tome – prisetila se.

Iako je prvobitno odbila predloženu ideju, rešila je da se upusti u avanturu. Prvi par sa kojim su bili intimni upoznali su preko časopisa koji joj je suprug doneo.

- Bio je to petak i sećam se kako smo se vozili u njihovu kuću. Beri je zaustavio automobil i pitao me: "Jesmo li sigurni?". Bili smo tako nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da ćemo pokušati jednom pa videti. Sve je prošlo i više nego dobro – istakla je ona.

– Beri je otišao sa njegovom ženom i pogledao me. Licem mu se razvukao osmeh. Znala sam da će sve biti u redu, ali i da nam se tog trenutka život skroz promenio. Postali smo predani svingeri. Provodili smo vikende sastajući se sa raznim parovima. Postalo je uzbudljivo. Na poslu sam razmišljala o tome, o onome što sam radila veče pre i osetila bih drhtaj kroz kičmu. Neki parovi, poput Džona i njegove supruge su nam postali dobri prijatelji, čak i kada smo prestali sa seksom. Druge smo pak videli samo jednom – rekla je ova žena i potom se setila takozvane 14-orice “veličanstvenih”.

Foto: Unsplash.com/Tiago Muraro

– Bilo je to na svingerskoj zabavi u Mančesteru. Sećam se samo da sam bila nekontrolisano požudna. Sutradan sam osećala laganu bol, ali na neki lep način, kao da sam bila u teretani – istakla je Mari i dodala:

– Odlučili smo da otvorimo svingerski klub 1997. godine. Bilo je to dosta posla, ali želeli smo da radimo nešto oko čega smo strastveni. Klub dan danas dobro radi. Tokom radnog vremena se nikada ne “pohvatamo”, to je naš posao, a mi smo profesionalci. Ali, kada se klub zatvori… – rekla ja Mari i dodala da nisu ipak svi strastveni ljubavnici. Takođe, spomenula je i da je u periodu kada je bila u 4. deceniji života stupila u odnos sa jednim tek punoletnim mladićem. Prema njenim rečima, ovaj čin je trajao veoma kratko, mladić je obavio posao a da se Mari još nije ni zadihala, piše portal Objektiv.rs.

– Pazimo na sigurnost i nikada nisam osetila da sam u opasnosti. Beri je obično u istoj sobi ili nedaleko. Prošle godine sam imala samo 3 ljubavnika jer sam operisala koleno, ali i dalje imam isti seksualni nagon, samo što sam sada opuštenija – zaključila je Mari.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#baka

#intimni odnosi

#muškarci