Bivši rijaliti učesnik prokomentarisao odnos svog prijatelja sa Tarom Simov

Voditeljke emisije Pitam za druga Ana Radulović i Ivana Šopić sinoć su u pomenutoj emisiji na RED TV-u razgovarale sa bivšim rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je tokom gostovanja prokomentarisao Miljanu Kulić i njen odnos sa Danijelom, kao i svog prijatelja Nenada Aleksića Ša.

Kada je reč o Nenadu, Gastoz je izjavio da mu je krivo zbog reperovog ponašanja u Zadruzi. Kako je rekao, poznaje i Taru, ali ne može da podrži njihov odnos. Pored toga, Gastoz je otkrio da zna i Ivanu i reperovu bližu porodicu i saradnjike.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Na njihov odnos uticao je dosta zatvoren prostor i Nenadu je verovatno bio potreban neko ko će da ga digne, Tara se tu našla, a u svom tom ludilu desila se neka emocija koju je on ispratio i na trenutak je zaboravio sve što ima napolju, rekao je Gastoz tokom emsije.

- Nisam ponosan na mog druga koji pravi ovakva s*anja. Druže, imaš nešto kući... Ne mogu da ga podržim. On je moj drug, ja poštujem zatvoren prostor, ali mislim da je mogao da bude mnogo jači čovek - izjavio je Gastoz.

- Da li miliš da će se Ša pokajati kada izađe - upitala je Ivana Šopić, na šta joj je Gastoz odgovorio:

- Ja osećam u dubini da se on i sad kaje - rekao je bivši rijaliti učesnik, a ceo razgovor na ovu temu možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Danijelu, Gastoz ga je okarakterisao kao "neustrašivog" na početku na osnovu svega što je rekao pred ulazak, međutim, u Beloj kući pokazao se potpuno drugačije.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Danijel Višić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#gastoz

#pitam za druga

#redtv