Tragedija na Luštici u Radanovićima

Meštani zaseoka Đuraševići u Radovanićima na poluostrvu Luštica šokirani su vešću da se u njihovom mestu dogodilo, kako se pretpostavlja ubistvo i samoubistvo.

Iz policije je saopšteno da se sumnja da je P.B. (79) upotrebom vatrenog oružja lišio života svog zeta Milivoja Đ. i da je nakon toga u svojoj porodičnoj kući iz istog oružja izvršio samoubistvo. Obavešten je  državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i sada je u toku je uviđaj.

Telo Milivoja Đ. (63)  pronašao je, kako se nezvanično saznaje, njegov sin. Bile su vidljive povrede,  najverovatnije od vatrenog oružja. Đuraševićev sin je sve prijavio policiji.

Od meštana koji nisu hteli da im navodimo imena saznajemo da je nastradali Milivoje zet P.B. Oni svedoče da su obojica bili u dobrim odnosima, solidno situirani, tihi, radni, uvek spremni da pomognu jedni drugom pa i komšijama.

Nastradali ima dvoje dece, a za P.B. kažu da ni mrava ne bi zgazio. Milivoje i njegova supruga su izuzetno pažljivi i brižni roditelji. Niko u mestu zbog toga ne može ni da sluti razlog zbog koga je došlo do ove tragedije, kažu sagovornici Novosti.

pročitajte još

Berluskoni U BOLNICI

Autor: novosti.rs

#Crna Gora

#UBISTVO

#luštica

#nesreća

#radanovići

#tast ubio zeta