Pevač se okrenuo alternativnoj medicini

Popularni pevač narodne muzike Dragan Kojić Keba nedavno je rešio da pokrene sopstveni biznis i u prodaju izbaci proizvode alternativne medicine.

Poznato je da Keba veoma vodi računa o svojoj ishrani, zdravlju i izgledu, a nedavno je isprobao jedan suplement za metabolizam, što je bio okidač za pokretanje njegovog biznisa. Pevač je stupio u kontakt sa proizvođačem kako bi sa njim ostvario i saradnju.

Foto: Printscreen RED TV

Keba je pokrenuo i stranicu putem koje prodaje svoje proizvode među kojima se našla krema za podmlađivanje lica, krema na biljnoj bazi koja leči gljivične infekcije, ekceme, potom proizvod za izbeljivanje zuba, preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i poseban proizvod za muškarce, odnosno preparat za potenciju i jačanje libida.

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je Bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - izjavio je Keba jednom prilikom, a piše Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#alternativna medicina

#keba

#potencija

#proizvod