Od tvorca serije La Casa de Papel

Španska muzika je odavno ušla u uši ljudima širom sveta, a sada su na red došli španski filmovi i serije koji su sve više popularni.

Nakon planetarne hit serije La Casa de Papel sledi nova španska poslastica od istog tvorca Alekse Pinje.

U pitanju je serija Sky Rojo koja je 19. marta počela sa emitovanjem na Netfliks platformi. Prevod naziva serije je Crveno nebo koje simbolizuje revoluciju i slobodu.

Radnja serije donosi priču o 3 prostitutke koje na sve načine žele da pobegnu od svog makroa. Kako zbog same profesije, burnog života i kriminalne prošlosti ne mogu direktno da se obrate policiji, one odlučuju da stvari preuzmu u svoje ruke i upuste se u avanturu punu neizvesnosti i borbe za slobodu i život kakav žele.

View this post on Instagram

A post shared by Sky Rojo (@skyrojo)

IZVOR: IG / @skyrojo

Prva sezona donosi 8 epizoda u trajanju od po 25 minuta, a Madrid i Tenerife su lokacije na kojima je snimljena radnja serije.

Jedna od atraktivnih devojaka koja tumači glavnu ulogu je glumica Veronika Sančez koja je ljubiteljima serije Seranovi poznata po ulozi Eve.

U nastavku pogledajte trejler serije koja garantuje mnogo akcije:

IZVOR: YT / Netflix

Pustolovinu Kubanke, Argentinke i Španjolke koje su pune prepreka u borbi za bolje sutra možete gledati na internetu sa srpskim prevodom.

Autor: redportal.rs

#La casa de papel

#Netflix

#alex pina

#serija

#skyrojo

#spanska serija