Taki: Svi smo videli čupanje ušiju i Majine modrice, i napolju šta se dešavalo sve.

Panda i Kendi u sinoćnoj emisiji Pitam za druga ugostili su oca zadrugarke Maje Marinković Radomira Takija Marinkovića, koji se u emisiju uključio preko video poziva. Taki trenutno boravi na Zlatiboru, a tokom svog uključenja govorio je o Janjuševom nasilju koje već godinu dana vrši nad njegovom čerkom, kako je izjavio.

Maja je proteklih dana imala priliku da razgovara sa ocem, koji je tokom poziva pomenuo i Janjuša, što se zadrugaru nije dopalo, zbog čega je naglasio da ga Majin otac više ne uzima u usta.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Taki je pomenuo Vladimira Tomovića i izjavio da je on Janjušu sve lepo rekao kako je i šta je. Janjuš bi sada hteo da sve što je doživeo sa Majom izbriše kao gumicom, ali to ne može.

- Svi smo videli čupanje ušiju i Majine modrice, i napolju šta se dešavalo sve. Ne bih mnogo da komentarišem, već sam sve rekao o njemu - objasnio je Taki.

Takijev savet u Majinom odnosu sa Čorbom odnosi se na njeno udaljavanje od njega, jer on smatra da ni Čorba nije dečko za nju.

- Tolika poniženja i toliko vređanje devojke, to stvarno ne priliči nikome. To ne podržavam i nijedan roditelj mislim da ne bi želeo da neko vređa njegovo dete - rekao je Majin otac.

Detaljnije o odnosima u kući i Majinom odnosu sa Janjušem i Čorbom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Taki

#maja marinkovic

#nasilje

#pitam za druga

#red tv