U američkoj firmi koja se bavi mentalnim zdravljem

Princ Hari nakon što se odrekao kraljevskih dužnosti, konačno je našao posao. U pitanju je američka firma za treniranje i mentalno zdravlje BetterUp. Kako je sam naveo, veoma je uzbuđen zbog nove pozicije. Tačne dužnosti, radno vreme i zarada nisu poznati.

S obzirom da je i sam u intervjuu sa Džejmsom Kordenom rekao da su mu mediji uništavali mentalno zdravlje, ne čudi što se baš odlučio za posao u firmi koja se bavi mentalnim zdravljem. On je dodao da će njegov cilj na novoj funkciji biti pokretanje kritičkog dijaloga oko mentalnog zdravlja, izgradnja zajednica koje podržavaju i saosećaju i negovanje okruženja za iskrene i ranjive razgovor.

On neće upravljati zaposlenima, niti će mu ljudi direktno podnositi izveštaje, ali će verovatno provesti neko vreme u sedištu kompanije u San Francisku kada to bude bezbedno, rekao je izvršni direktor kopanije Aleksi Robičauks za Vol Strit žurnal.

Princ Hari je rekao da su on Robičauks, kad su se prvi put sreli, odmah prepoznali zajedničku strast da pomažu drugima da ostvare svoj puni potencijal.

Autor: redportal.rs

#Mentalno zdravlje

#POSAO

#Princ Hari