Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje - kaže u ekskluzivnom intervjuu za Insajder glumica Danijela Štajnfeld.

Ona naglašava da je tada bila uverena da joj javnost neće verovati u situciji kada postoji samo njena reč na njegovu. Jer on je stariji kolega, uspešan i poznat glumac.

Više joj, kako kaže, nije važno ko će joj verovati.

Danijela Štajnfeld je u petak iz Njujorka gde živi već godinama, doputovala u Beograd kako bi dala izjavu tužilaštvu. U izjavi tužilaštvu opisala je sve do detalja, a u opširnoj ispovesti za Insajder glumica prvi put pred kamerama opisuje sam događaj koji se odigrao u maju 2012.

Danijela je u razgovoru za Insajder odgovorila na brojna pitanja pa i zašto nije odmah sve prijavila, zašto je odbijala da otkrije njegovo ime, ali i zašto je na kraju odlučila da to ipak uradi.

- Kada se pojavio slučaj žrtava Mike Aleksića u javnosti, Branislav Lečić je smislio da bude veliki aktivista protiv seksualnih zločina. U momentu kada je on pozvao bivše učenike škole Mike Aleksića da uđu u njegovu glumačku školu, to je prelilo kap. Ja sam razumela da to sada više nije pitanje šta će se sa mnom desiti u momentu kada progovorim, ovo je pitanje moje društvene odgovornosti - kaže Danijela Štajnfeld.

Ceo intervju pogledajte u videu.

IZVOR: YT / Insajder Video

Autor: insajder.net

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#glumac

#glumica

#silovanje