Vojaž sprema internacionalne duete 🎶

Ekipa emisije Whatzuuuup imala je priliku da o novoj pesmi i saradnji za film Južni vetar, kao i inostranoj saradnji sa reperom J Fadom, razgovara sa jednim od trenutno najpopularnijih domaćih repera Mihajlom Veruovićem, koji je poznat pod imenom Vojaž. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Vojaž je tokom intervjua govorio o novoj pesmi Pleši, koja se zavrtela na društvenim mrežama, a kako je reper rekao, mnogo očekuje od nje. Neposredno nakon snimanja intervjua za RED TV, Vojaž je otkrio da ide na snimanje spota za pomenutu pesmu.

Od Vojaža u narednom periodu možemo očekivati mnogo pesama, kao i dosta internacionalnih saradnji, jer, kako je rekao, trenutno jako puno radi. A saradnja koja je na pomolu je početak njegove solo karijere.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Reč je o saradnji sa reperepom J Fadom, koji je takođe govorio za kamere RED TV-a, i rekao da je Vojaž bio taj koji se prvi njemu javio pesmom koja ga je oduševila, zbog čega su odlučili da ostvare saradnju.

J Fado i Vojaž su uradili zajedno pesmu, koja je prema Mihajilovim rečima "malo tvrđeg karaktera", i sa kojom će učestvovati pri realizaciji Južnog vetra.

- Dobili smo poziv i mi smo odgovorili na to, jednostavno da učestvujemo u celokupnom serijalu Južnog vetra. Velika je čast učestvovati u tako velikom filmskom ostvarenju. Poslali smo reditelju Avramoviću pesmu, njemu se jako dopala, rekao je da želi da uradimo i spot za nju... Naš prijatelj je došao iz Britanije - rekao je Vojaž misleći na repera sa kojim snima pesmu.

Autor: redportal.rs

#j fado

#južni vetar

#red tv

#vojaž

#whatzuuuup