Urugvajac ne namerava da stane sa davanjem golova

Luis Suarez je igrač kog prate razne spektakularne, ali i skandalozne priče. Tokom svoje karijere znao je ovaj Urugvajac da učini ponosnim svoje sunarodnike, ali znao je i da napravi gluposti. Ipak, niko ne može da kaže da Luis Suarez nije veliki napadač, jer je u svojoj bogatoj karijeri postigao 500 golova!

View this post on Instagram

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

IZVOR: IG / @luissuarez9

Suarez je tokom svoje karijere imao različite ispade, pa se svi sećaju kako je u jednom od duela ujeo Kjelinija. I dalje se govori o njegovim postupcima dok je igrao za Liverpul i ujedanja našeg Branislava Ivanovića, ali vređanja igrača Mančester junajteda Patrika Evre. To nisu stvari kojima se Suarez ponosi, ali podatak da je u karijeri postigao 500 golova je za ponos.

Suarez je u meču Atletika i Alavesa bio jedini strelac u pobedi svog Atletika od 1:0. Na taj način Suarez je došao do jubilarnog gola, ali je tako i Atletiko došao do nova 3 boda u borbi za titulu. Posle meča Suarez je dobio i posebne kopačke:

View this post on Instagram

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

IZVOR: IG / @luissuarez9

U svojoj karijeri Suarez je nastupao urugvajski Nasional, potom je u Evropi nastupao za Groningen, Ajaks, Liverpul, Barselonu i sada nastupa za Atletiko Madrid. Sa svojim klubom trenutno zauzima 1. poziciju u prvenstvu Španije, i ukoliko osvoji titulu biće to još jedan veliki uspeh za Suareza, koji je u januaru napunio 34 godine.

Da pogledamo neke od najlepših golova koje je u dosadašnjoj karijeri postigao Luis Suarez:

IZVOR: YT / Fad3nHD

Autor: redportal.rs

#Barselona

#Liverpul

#atletiko

#fudbal

#groningen

#ivanovic

#kjelini

#lusi

#suarez

#urugvaj