Divna M. (23), prema nezvaničnim informacijama, u drugom stanju je nepuna dva meseca, a majku je ubila 15. januara.

Osim što je pričala o majčinoj udaji i promeni prebivališta i koristila njenu penziju, ona je promenila fizički izgled, a poslednja priča koja ovaj slučaj iz šokantnog prebacuje u sferu bizarnog jeste ona koja se može čuti u mestu – da je tek u periodu nakon ubistva majke ostala u drugom stanju.

ČUDNE PODUDARNOSTI

Da nije u pitanju tek puka spekulacija, te da postoji šansa da je ova priča istinita, svedoče i podaci iz istrage do kojih smo nezvanično došli. Kako za Objektiv tvrdi izvor blizak istrazi, ubistvo se nezvanično dogodilo 15. januara, a prema medicinskim nalazima, ova mlada devojka trudna je nešto manje od dva meseca.

– Prema medicinskom veštačenju, ona je u drugom mesecu trudnoće, fetus je tek krenuo da se razvija. Trudnoća je, pretpostavlja se, nastala u drugoj polovini januara, a veštačenje datum ubistva stavlja oko 15. januara – saznajemo od izvora upućenog u istragu, koji dalje navodi da se ispituju okolnosti – Prema medicinskom veštačenju, ona je u drugom mesecu trudnoće, fetus je tek krenuo da se razvija.

Trudnoća je, pretpostavlja se, nastala u drugoj polovini januara, a veštačenje datum ubistva stavlja oko 15. januara – saznajemo od izvora upućenog u istragu.

ŠTA SE PRVO DOGODILO

Daničina starija ćerka Monika Č. (41), koja je nestanak i prijavila policiji, ispričala je da se poslednji put sa majkom čula krajem decembra, što se uklapa u nezvaničnu verziju događaja.

– S majkom sam poslednji put pričala 20. decembra prošle godine. U međuvremenu, njoj se gubi svaki trag. Pokušala sam preko sestre da saznam nešto, ali njena priča nije bila dosledna. Ono što znam jeste da mi je krajem januara saopštila da je trudna. Posle toga odlučila sam da prijavim sve policiji. Divna se nijednog trenutka nije pobunila zbog toga, čak je i ona sarađivala sa istragom. Valjda je mislila – pošto sam ja u Leskovcu, a brat u Nemačkoj, da niko neće posumnjati na nju. Ćerka kaže i da je mesecima sanjaa majku živu, i to u rupi u kakvoj je njeno telo na kraju i nađeno.

Autor: Objektiv.rs

#Bečej

#UBISTVO

#monstruozno

#ćerka ubila majku