Oni raspolažu najmoćnijim oružjem

Iako horoskop ne može da predvidi ko je koliko "pametan", brojna testiranja IQ mogu da pruže uvid u generalnu inteligenciju.

Emotivna inteligencija je često važnija za uspeh od IQ koji se meri testiranjem. Ipak, kada se uzmu rezulati testiranja dolazimo do zaključka da je najviše inteligentnih ljudi rođeno u ova 3 znaka:

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a za razliku drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

Foto: Pixabay.com/LNTH

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih vuče ka boljem u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućava da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka veoma su inteligenti, među njima je veliki broj slavnih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i originalnog pristupa problemima i sposobnost koncentracije.

Autor: redportal.rs

#Blizanci

#Horoskop

#Jarac

#Vodolija

#znak