Piće je usled velike tražnje u novembru preprodavano po 4 puta većoj ceni od prodajne

Kompanija Tesla je juče ponovo pustila u prodaju svoj brend tekile, ali su se nove zalihe rasprodale bukvalno u roku od par sati. Ovo piće se inače prodaje u boci koja predstavlja stilizovanu munju (logično, zar ne?) po ne baš maloj ceni do 250 dolara 💰.

Ovu tekilu je kompanija Ilona Maska prvi put predstavila u novembru prošle godine, kada su zalihe isto bile rasprodate u roku od nekoliko sati. Po najavama iz kompanije, boce koje su prodate juče će biti isporučivane kupcima tokom aprila meseca (nadamo se ne prvog u mesecu 😂).

Šalu na stranu, ovo piće nije toliko skupo bez ikakvog razloga. Naime, ono se pravi od agave koja je 100 odsto premium kvaliteta, koja je čuvana godinama u bačvama napravljenih od francuske hrastovine. To je jedan od razloga zašto je tražnja za njima velika, tako da su se u novembru prošle godine odmah po rasprodaju sa sajta odmah našle na sajtu eBay gde su ih kupci preprodavali i po 4 puta većoj ceni (uh! 😲).

Bilo kako bilo, verovatno će proći neko vreme dok neko od nas ne bude u stanju da proba ovu tekilu. Istina, teško da je Nikola Tesla konzumirao tekilu, ali kad posao ide, ko će da obraća pažnju na takve sitnice?

IZVOR: YT / Peter von Panda

Autor: redportal.rs

#Ilon Mask

#rasprodata

#tesla tekila