Mogao bi biti i duh Dijega Armanda Maradone

Ovo nije priča o Duhu iz bombonjere. Ovo je priča o Duhu sa Bombonjere.

Bombonjera je svakako jedan od najkultnijih stadiona na svetu, zbog Boke juniors koja utakmice kao domaćin igra na njemu i zbog svih velikana koji su u tom dresu igrali, uključujući i Dijega Armanda Maradonu.

Boka je jedan od 2 najpopularnija kluba u Argentini, a najveći rival im je River plejt, ekipa protiv koje su baš juče odigrali još jedan u nizu derbija u okviru ovog večnog rivalstva.

Rezultat je bio nerešen, 1:1, tako da su Boka i River podelili bodove. Meč se naravno igrao bez prisustva publike, kako se već godinu dana igra širom sveta.

Međutim, jedan detalj sa meča ostao je zanimljiv, skoro bizaran. Naime, River je u poslednjim trenucima utakmice propustio veliku šansu da upiše pobedu u gostima protiv najvećeg rivala.

Uprkos tome što su svi već videli loptu u golu koji je bio prazan, lopta je dobila krajnje čudnu putanju, skrenula i gol Boke juniors je sačuvan, kao i čast ovog velikog kluba, jer nikada nije zgodno izgubiti na svom terenu od najvećeg rivala.

IZVOR: YT / Club Altetico River Plate

Kako je to izgledalo, možete videti na samom kraju ovoga snimka, a sami procenite da li je u pitanju sreća, felš, ili više sila?

Verujemo da ima onih koji misle da je legendarni Dijego Armando Maradona umešao svoje prste u ovu situaciju i da njegov duh lebdi nad Bombonjerom i čuva svoju Boku od neželjenih ishoda.

pročitajte još

BOGDAN sve bolji! 🏀

Autor: redportal.rs

#Argentina

#Bombonjera

#boka juniors

#boka river

#lopta skrenula

#river plejt