Njegova navodna ljubavnica sada na računu ima više od 88 miliona evra 🤑

Njena majka je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina, koja je nekada radila kao higijeničar, a sada na računu ima više od 88 miliona evra.

Luiza Rozova, poznata i kao Elizaveta Krivonogič, 18-godišnja je devojčica za koju se već neko vreme priča da je tajna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina.

Sada je proslavila svoj 18. rođendan sa di-džejem u poznatom ruskom klubu i, prema izvorima, navodno je prvi put viđena kako se vozi u službenom ruskom vladinom automobilu.

Luiz je navodno na rođendan imala supertajnog gosta, za koga se smatra da je Putin, ali nema tačne informacije. Ruski lider (68) nikada o tome nije govorio, ali pre 4 meseca intenzivno se pisalo o njegovom postojanju.

Priča se da je Putin dobio Luizu sa Svetlanom Krivonogič (45), za koju se kaže da je milioner higijeničarka koja poseduje noćni klub u kojem se izvode erotske predstave.

Stručnjak za računarske slike Hasan Ugajl, nakon detaljne analize, tvrdi da njeno lice ima zapanjujuću sličnost sa licem ruskog predsednika. Njena majka Svetlana navodno je bila Putinova ljubavnica krajem 1990-ih i početkom 2000-ih.

Foto: Twitter.com

Svetlana sada ima bogatstvo od 88 miliona evra, što uključuje niz vrednih nekretnina, kao i akcije na berzi, čiji je naslednik Luiza. Luizin identitet otkrili su Putinovi politički rivali, koji su rekli da joj se sviđa ono što je u centru pažnje. Međutim, ona nije ni potvrdila ni porekla da je ruski predsednik njen otac.

Putin ima 2 odrasle ćerke Mariju (35) i Katerinu (34) iz braka sa prvom ruskom damom Ljudmilom Putin, koji se završio razvodom 2013. godine.

Putin je veći deo svog života povezan sa ruskom gimnastičarkom Alinom Kabaevom (37) sa kojom se takođe smatra da je potajno imao decu.

Autor: redportal.rs

#Vladimir Putin

#deca

#dete

#ljubavnica

#rusija

#ćerka