Njihova odluka razorila je porodice

Derek Trentin (20) iz Boldera u Koloradu upoznao je Ajlin (19) na Tinderu tokom epidemije koronavirusa. 

Odmah su se dopali jedno drugom, pa su se dogovorili da se nađu u centru grada. Ajlin nije bila iz Boldera, već 55 kilometara dalje, ali je došla jer je bila znatiželjna i željna nečeg lepog u užasnoj 2020. godini, prenose Boulder Daily Camera i ABC.

Prvi sastanak pao je u septembru, baš kao i drugi, pa treći… Derek i Ajlin ušli su u vezu postepeno otkrivajući koliko poznanika zapravo imaju.

Sasvim slučajno, u jednom razgovoru shvatili su da imaju istog rođaka, što ih je šokiralo. Ajlin je poželela da se raspita kod roditelja ima li Derek ikakve krvne veze s njom i na njeno veliko razočaranje – usledio je hladan tuš.

Foto: Objektiv.rs/ Facebook printscreen/ABC7 printscreen

Derek i Ajlin bili su brat i sestra od tetke, drugo koleno. Nisu ni znali za postojanje tetaka i teča jer su im roditelji bili u svađi dosta dugo. S tim u vezi, ne samo što ih je potpuno demoralisalo krvno srodstvo, već su saznali i za neke rođake za koje nikad pre nisu čuli da postoje.

Obe porodice saznale su da su oni u vezi. Nisu hteli da kriju. Derek je želeo pošto-poto da ostane sa Ajlin, međutim njeni strogi roditelji nisu želeli da čuju za to. Ionako uzdrmani odnosi dve porodice od pre, sada su dodatno dobili na komplikovanosti i tenziji, pa su pale teške reči, uvrede i pretnje.

Videvši da od veze nema ništa, i pored velike zaljubljenosti odlučili su da se više ne viđaju, ali su ostali u kontaktu, što je opet, takođe razljutilo obe porodice.

Derek je obećao Ajlin da njihova priča nije završena, a prestao je i da priča s roditeljima. Slično je uradila i Ajlin koja je sve objavila na Fejsbuku konstatujući kako je život očito često nemilosrdan.

Autor: Objektiv.rs

#brat i sestra

#ljubav

#porodica

#veza