Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić saslušan je u SBPOK u svojstvu građanina na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda, a nakon skoro tri sata saslušanja krenuo je na poligrafsko ispitivanje.

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić saslušan je u SBPOK u svojstvu građanina na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda, a nakon skoro tri sata saslušanja krenuo je na poligrafsko ispitivanje.

- Ponudio je sva svoja saznanja i detaljno se izjasnio. Prihvatio je poligrafsko ispitivanje iako sam se ja kao njegov advokat protivio. Pre svega iz razloga što ima ozbiljne zdravstvene probleme. Proverićemo sada u Kneza Miloša da li je sposoban da bude poligrafski ispitan. Iako bude insistirao, ja ću se ipak protiviti. On je dao detaljan iskaz, i mislim da je poligrafsko ispitivanje suvišno- - rekao je Vuletićev advokat Vladimir Terzić.

Vuletiću je, inače, poziv sa salušanje u SBPOK uručen jutros u jednoj beogradskoj kafani, gde je sazvao pres konferenciju, nakon čega se svojim automobilom u pratnji advokata uputio u SBPOK.

- Pripadnici SBPOK su mi prišli i rekli da imaju nalog da odmah dam izjavu za tri krivična dela - rekao je novinarima Vuletić.

Foto: Kurir

Inače, Vuletić je jutros hteo sam da dođe u Specijalno tužilaštvo da da izjavu, međutim ispred tužilaštva su ga sačekali inspektori policije i rekli mu da mora i SBPOK na informativni razgovor.

Vuletić je prethodnih dana dospeo u žižu javnosti zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Podsetimo, nedavno je osvanuo Vuletićev razgovor s Veljkom Belivukom u kome konstatuje da ga "voli", a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

Autor: Kurir.rs

#SBPOK

#poligraf

#saslušanje

#veljko belivuk

#vladimir Vuletić