Bura ne jenjava, a novi detalji izlaze svakog momenta

Grupe nisu bile ugašene, već se na trenutke tamo smirila aktivnost kada je deo javnosti krenuo da se bavi ovim pitanjem, međutim, grupe su se vratile radu u punom kapacitetu i tamo su se do sada objavljivale mnoge fotografije, snimci i pisale brojne grozote.

Najveća grupa od 36.000 članova je promenila naziv i obrisani su svi fajlovi u grupi, kao i komentari. O tome bukvalno iz sekunde u sekundu izveštavaju korisnici Tvitera, a veliko je pitanje koliko njih iz ovih grupa ima u svom posedu slike i video snimke maloletnih devojčica koje može dalje da širi.

Korisnica Tvitera @MiskovicTea objavila je da je u grupu Ex Yu Balkanska Soba "poslat video snimak gde trojica muškaraca siluju devojku koja na glas govori da neće ništa da ima sa njima". To je jedna od najviralnijih objava na Tviteru u ovom trenutku.

IZVOR: TW / @MiskovicTea

Ohrabrujuće je to što je podneta krivična prijava Posebnom javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal zbog izvršenja više krivičnih dela, pa se očekuje u narednom periodu reakcija kada su pitanju zaštita polnih sloboda, bezbednosti, itd.

IZVOR: TW / @satirikon12

IZVOR: TW / @satirikon12

Autor: redportal.rs

#8 mart

#Telegram grupe

#nasilje nad ženama

#silovanje