Životni preokret u roku od 75 dana

Novozelanđanka Ena Larkson (21) doživela je 2 najšokantnija momenta u životu u roku od 3 meseca, a da se nije mogla setiti nijednog od njih.

Ena je sredinom prošle godine bila na izletu sa prijateljima kada ih kod vodopada napala grupa pljačkaša. Nju su udarili palicom po glavi i nagnječili joj lobanju. Od jačine udarca pala je na zemlju i u komu, prenosi 1 News.

U njoj je bila 2 i po meseca, a kada se probudila saznala je nešto neverovatno – da je u drugom stanju. Plod u njoj uspešno se razvijao, iako je Enin život bio ugrožen, ali njoj nikako nije ulazilo u glavu kako je trudna kada nikada u životu nije imala seksualni odnos.

Foto: Printscreen Objektiv.rs/Facebook printscreen/EnnaLarcsson

Tek posle 2 dana od šokantnog otkrića Enina najbolja prijateljica rešila je misteriju.

- Sindi me je podsetila na veče kada smo bile u lokalnom klubu koji je ilegalno radio, i pored karantina. Tamo smo popile jako mnogo pića i prišla su nam 2 simpatična momka. Sindi mi je rekla da sam otišla kući u pratnji jednog od njih, kao i da sam joj rekla da se ne sećam ničega šta se desilo, ali da sumnjam da sam spavala s njim. Mnogo me je sve bolelo dole 1. dan, a 2. dan ništa. Nisam išla kod lekara i stavila sam sve u stranu. Ne sećam se ni da sam krvarila. Nisam se više videla s tim momkom. Ni Sindi nije znala da sam trudna jer nisam ni išla na kontrolu. Kako sam izračunala, napad pljačkaša dogodio se dvadesetak dana posle te situacije s momkom - rekla je Ena za portal iz Krajstčerča.

Dok konstatuje da se ni napada na izletu ne seća, ona naglašava da će sasvim sigurno zadržati bebu.

- Jako sam srećna, ali u isti mah i tužna zbog činjenice da se ne sećam tog momenta i to će mi nekako uvek biti mrlja u životu. S druge strane, raduje me što sam preživela sve i što sam na putu da se oporavim - kaže Ena dok doktori potvrđuju da je fetus počeo dobro da se razvija.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#beba

#koma

#trudnoća