Starletin Porše se nakon nekoliko dana našao u Kijinom spotu

Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać se prošlog meseca na svom Instagram profilu pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila za Dan zaljubljenih. Reč je o automobilu koji vredi oko 150.000 evra, o čemu više možete saznati u tekstu ispod.

Nekoliko dana nakon što je Ana Korać pokazala svoj poklon, odnosno auto, on se našao u Kijinom spotu za pesmu Momak loš, što su mnogi primetili i prokomentarisali.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

IZVOR: IG / @ana_korac

Nakon ovih priča, pojavile su se i one da Ana Korać navodno nije vlasnica skupocenog automobila, već da ga je iznajmila za fotografisanje.

- Ana je iznajmila auto samo da bi napisala da ga je dobila na poklon. Htela je Kiji da nabije na nos kako ona iznajmljuje auto za spot, dok ona može da ga ima kad hoće. Fingirala je i cveće i balone, ma sve, laže da je auto njen. Zašto ne objavi sliku dečka? Zato što on ne postoji. Kiji dokazuje da ona može da ima sve što poželi, baš kao i Slobu - rekao je izvor za Svet.

Podsetimo, Kija i Ana nisu u dobrim odnosima već godinama nakon što je Kockareva iznela tvrdnje kako je saznala da je Koraćeva bila intimna sa njenim tadašnjim suprugom, pevačem Slobom Radanovićem.

Autor: objektiv.rs / redportal.rs

#ana korać

#auto

#iznajmila

#porše