Predrag Živković Tozovac, primljen je juče u KBC Dragiša Mišović u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća

Pevač srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac, primljen je juče u KBC Dragiša Mišović u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća. Tozovac se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je priključen na kiseoničku terapiju, a sada se oglasio i otkrio detalje svog stanja.

Foto: svet-scandal.rs

- Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema. Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu - rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja i da se nada da će ga uskoro pustitI kući.

- Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta - kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#bolnica

#korona

#tozovac

#virus