Košarkašica uzvratila 😎

Poznata srpska košarkašica Milica Dabović objavila je na svom Instagram profilu nekoliko skrinšotova na kojima se vide negativni komentari upućeni njoj, koji su se našli ispod jedne od Miličinih poslednjih objava na pomenutoj društvenoj mreži.

- Svakako si odvratna i veštačka sa šminkom ili bez, sa filterima ili bez, van svakog seksepila i najomraženija osoba u Srbiji - glasio je jedan od komentara.

- Za Milicu si sve u pravu, glumi neku žrtvu po TV-u i medijima, a svi znamo kakva je. Naravno da je omražena, nju ni njeni ne vole - nizali su se komentari na šta je košarkašica uzvratila sledećim odgovorom:

Foto: Instagram.com/@stefanovamama13

- Majko mila, hajde što neke moram razumeti, ali ovakve degenerike kako da razumem - navela je i dodala:

- Zaista sam i više nego ponosna i zahvalna na svim ovim prelepim porukama koje sam dobila od predivnih majki, žena, devojaka i devojčica koje me prate! Hvala što ste mi porukama ulepšali život! Hvala svakako i muškarcima, ali od njih mi nikada ne manjka! Želim da vam kažem da ne brinete, da me ne pogađaju ovakve reči, smešne su mi i zabavljaju me. Ja uvek pogledam ko ih govori jer za odgovor "zašto" mi govori ne mogu ga naći! Svašta jesam prošla, grešila sam ali za mene čovek nije čovek ako nije grešan!

- Ovakvih će uvek da bude, da komentarišu kada ih niko ništa ne pita! Iskreno, svako ima svoje mišljenje i o ukusima ne vredi raspravljati. Ja nikada ne pljujem ljude, ne zabadam nos tamo gde mu nije mesto, ne mrzim, nisam zavisna, ni ljubomorna, a nisam ni iskompleksirana! Samo ljudi znaju kako im je u njihovoj koži i ko smo mi da im sudimo! Kao što je vas mnogo reklo ako nemamo nešto lepo da kažemo treba da ćutimo! Hvala vam od srca divni ljubavi - završila je ona.

Podsećamo, Milica Dabović našla se na meti negativnih komentara nedavno i zbog toga što je garderobu koju je dobijala na poklon prodavala po visokim cenama, kao i nošenu garderobu. Detaljnije u tekstu ispod.

Autor: idjtv.com / redportal.rs

#Milica Dabović

#komentari

#košarkašica

#odeća