Pevačica navodno staje na ludi kamen 💍

Poznata pevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za svog 24 godine mlađeg dečka Marka Đukanović Tonija (20).

Pevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i venčaju se, kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7. jula.

- Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze - priča izvor.

Foto: Pink.rs

Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se i tu navodno isto predomislila:

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim. On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru - kaže sagovornik za domaće medije i dodaje da se pevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri.

- Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. Darina i Tonijeva porodica podržava ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno - nastavlja izvor pa dodaje da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok je ovog puta Đukanović platio sva njihova putovanja.

Foto: Instagram.com/Dara Bubamara

Obišli su pola sveta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj... Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo - kaže izvor.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Dara Bubamara

#ludi kamen

#svadba

#toni

#udaje