Poznati glumac i producent rekao koga vidi u budućnosti na mestu šifrenog karaktera iz Marvelovog univerzuma

Simpatični američki glumac Rajan Rejnolds je u svom poslednjem tvitu rekao koga vidi kao naslednika glumca koji može da tumači lik Dedpula jednom kad ga više ne bude. Ovim je ova 44-godišnja zvezda Marvelovih filmova (ali i jednog DC-jevog, kog ne želimo da se sećamo 😁) zapravo promovisala novi film SF film koji će se davati na Netfliksu pod imenom Adam Project (mi bismo ga preveli kao Projekat Adam).

On je podelio fotografije na kojima ga vidimo sa glumicom Zoe Saldanom koja tumači Gamoru u filmovima, Dženifer Garner koja je tumačila Elektru, i Markom Rafalom koji je tumačio Neverovatnog Hulka. Zato ih je i nabrojao po likovima koje su tumačili u superherojskim filmovima.

IZVOR: TW / @VancityReynolds

- Gamora, Elektra, Hulk, Dedpul i klinac koji će jednom igrati Dedpula kada ja otegnem papke i postanem skelet. Ako Projekat Adam bude tako prelep, smešan i divalj kao što je bio sniman, mislim da nam je pošlo za rukom nešto veliko - naveo je Rejnolds.

I, ko je taj klinac, pitate se? Reč je 12-godišnjem dečaku po imenu Voker Skobel (Walker Scobell). On glumi mladog Vejda Vilsona, odnosno Dedpula, kojem zreli Vilson, odnosno Rejnolds, dolazi u pomoć tako što se vraća kroz vreme. Kako će to da izgleda, videćemo.

IZVOR: TW / @VancityReynolds

Autor: redportal.rs

#Rajan Rejnolds

#deadpool

#dedpul