Bivša zadrugarka otkrila detalje o raskidu veridbe! 💎

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšu zadrugarku i pevačicu Andrijanu Radonjić, koja je tokom emisije prokomentarisala aktuelne događaje u Beloj kući i otkrila u kakvom odnosu se nalazi sa Čorbom, kao i kako su se uopšte upoznali.

Foto: Printscreen RED TV

Naime, Andrijana i Čorba snimili su pesmu pre nego što je on ušao u Zadrugu 4. Pesma nosi ime Vrelo Leto, a možete je čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Infinity Production Videos

Bivša zadrugarka je tokom emisije otkrila da nije ona zvala Čorbu da snime pomenuti duet, kako je on pričao, već se saradnja gododila spontano, nije niko nikoga zvao, naglasila je Andrijana i dodala da su se našli na kafi i za 2 sata dogovorili za snimanje pesme. 😎

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, Andrijana je rekla da Čorbu voli kao brata, ali mu je zamerila što je pričao da su bili zajedno. Iako su se družili, pevačica nije znala da reper ulazi u Zadrugu, a to je saznala kroz jedan video u kom je on i izjavio da su bili u vezi.

Andrijana je pre 4 meseca raskinula veridbu, o čemu nije želela previše da komentariše, ali je izjavila da se neke stvari među njima nisu poklapale.

Autor: redportal.rs

#Andrijana Radonjic

#pesma

#pitam za druga

#redtv

#vrelo leto

#čorba