Da li ste ikada testirali ažurnost EPS?

Računi i dažbine su najčešća tabu tema u našim domaćinstvima. O njima se ćuti dok ne stignu, a koliko god da iznose, uvek su previsoki. Ali, za njih se uvek nekako nađe dovoljno novca.

S obzirom da je grejanje na struju preko cele zime u našoj zemlji uobičajena pojava, ovaj račun obično predstavlja i najveću stavku u izdacima domaćinstava u Srbiji.

Taktike oko uplate računa su različite, neki ljudi vole da račune plate što pre kako bi se oslobodili tog tereta, drugi kalkulišu čekajući neke nove prilive.

Rezultat je obično isti, izmirivanje obaveza koje su neophodne kako bi domaćinstvo funkcionisalo. Međutim, jeste li ikada razmišljali o tome nakon kog vremena ćete početi da osećate posledice svog neplaćanja računa?

Sa internetom, telefonom, kablovskim operaterima je lako. Računi se ne mogu nagomilatui, jer nakon prvog kašnjenja sledi upozorenje, a nakon drugog se usluga koju pruža operater isključuje korisniku koji ima zaostala dugovanja.

Međutim, sa strujom je drugačije, jer ona zahteva fizičku intervenciju i sečenje žice koja sprovodi struju do konkretnog doma koji ima zaostala dugovanja.

Jedan tviteraš pohvalio nam se kako već 4 meseca ne plaća struju, testirajući EPS do koje granice će ga tolerisati. 🤣

IZVOR: TW / @dzonvice

Kako Markec kaže, za sada nema ni govora o isključenju sa sistema, ali prošlo je "tek" 4 meseca. Ili već?

Šta mislite, koliko dugo bi EPS tolerisao dugovanje za struju?

Autor: redportal.rs

#EPS

#mudrolije

#placanje racuna

#racun

#racuni

#secenje struje

#struja

#struju

#tviter

#tviteras

#tviterasi