Kada je majka prijavila nestanak sina, policajci nisu imali ideju da će slučaj otići u ovom smeru

Britni Gosni prijavila je nestanak svog 6-godišnjeg sina policiji u Ohaju. Međutim, u roku od nekoliko sati, policajci su shvatili da nemaju slučaj nestanka deteta već ubistva.

Prema sudskim izveštajima majka deteta, Britni, pokušala je da napusti svog sina u lokalnom parku i kada je krenula da odlazi, 6-godišnji dečak je krenuo za njom, pokušavajući da se vrati u auto.

Majka je tada dala gas, pregazila sina i vukla ga nekoliko metara. Kada se vratila, nakon 30 minuta, našla je svoj sina mrtvog na parkingu. Britni je sina odvela kući, i njegovo telo stavila na krevetu spavaćoj sobi. Sledećeg dana, ona i njen 42-godišnji dečko, odvezli su se na zavučenu lokaciju uz reku Ohajo u koju su bacili telo njenog sina.

Lokalne vlasti još uvek nisu pronašli njegovo telo, a protiv majke podignuta je optužnica za ubistvo, zlostavljanje leša i prikrivanje dokaza. Protiv njenog dečka podignute su optužnice za zlostavljanje leša i prikrivanje dokaza. Na novinarskoj konferenciji šef policije izjavio je da Britni nije pokazivala znake kajanja.

Dvoje dece koji su ostali u kući para, udaljila je socijalna služba.

Autor: news.yahoo.com / redportal.rs

#Ohajo

#SAD

#UBISTVO

#majka