Ovo je stvarno dugačko

Možda bi neko pomislio da je Pomoćnik Bob iz Simpsonovih naručio da mu se naprave patike u Adidasu, ali ne, reč je o estonskom reperu Tomiju Kešu (baš estonski zvuči 😁) koji je za potrebe promocije novog albuma naručio ove sprinterice.

Sprinterice, koje sa samo u izvesnom smislu mogu tako nazvati, jer verujemo da ako iko krene da trči u njima da bi mogao samo vrat da polomi.

Elem, Tomi je svoje fotografije u njima postavio na svom Instagram profilu (@tommycashworld) uz priču kako su uopšte nastale.

- Kada sam rekao ljudima iz Adidasa da želim najduže cipele na svetu kao deo naše saradnje oni su bili u fazonu "šta koji ku*ac Tomi?". Ali pet meseci kasnije, evo ih - napisao je on uz priložene fotografije ovog para patika.

Kao što možete videti, leva patika je bela, a desna crna, dok je Tomi obećao da će se ovakve patike naći i u prodaji u ograničenom broju. Da li mu je namera da tako podstakne ljude da drže distancu u vreme koronavirusa ne znamo, ali nam se čini da postoje i bolja rešenja za to. 😂

Naravno, po svemu sudeći radilo se o čudnoj ideji za skretanje pažnje, u kojoj je svakako uspeo. Pa eto Tomi, svaka čast. Sad još da čujemo kako repuješ.

View this post on Instagram

A post shared by TOMM¥ €A$H (@tommycashworld)

IZVOR: IG / @tommycashworld

View this post on Instagram

A post shared by TOMM¥ €A$H (@tommycashworld)

IZVOR: IG / @tommycashworld

Autor: redportal.rs

#Adidas

#najduže patike na svetu

#tomi keš