Supruga Džastina Bibera objavila emotivan post ❤

Supruga Džastina Bibera koji je juče napunio 27 godina, objavila je post na Instagramu posvećen njenom suprugu, a koji je osvojio preko 3 miliona lajkova.

- Još jedna godina oko sunca sa tobom, još jedna godina u ljubavi sa tobom, u odrastanju i smehu sa tobom. Srećan 27. rođendan, ti si moj omiljen čovek i veoma sam zahvalna što sam pored tebe - napisala je Hejli Biber, koja je od pevača mlađa dve godine.
View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

IZVOR: IG / @haileybieber

Džastin Biber je rođen u Kanadi 1994. godine, a odgajila ga je samohrana majka. Nakon što je ona objavila video-snimke njegovih nastupa, Džastin je od anonimnog i neiskusnog pevača postao svetska zvezda.

On je prvi izvođač koji je imao čak 4 singla na listi Top 40, i to pre nego što je album izašao, a tokom 2010. godine počeo je da se zabavlja sa pevačicom Selenom Gomez. Njihova veza podigla je dosta prašine, toliko da su primali pretnje od strane fanova. Dve godine kasnije u novembru 2012. godine, par je objavio da su raskinuli.

Pevač je neko vreme bio odsutan jer nije imao strpljenja za novinare, da bi kasnije krenuo da ih napada. Međutim, vratio se 2015. sa pesmom What Do You Mean. Tokom 2017. godine snimio je pesmu Despacito sa Luis Fonsijem koja je probila sve rekorde i najduže držala prvo mesto na listi Top 100.

Biberovo bogatstvo se procenjuje na 285 miliona dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

IZVOR: IG / @justinbieber

Hejli i Džastin su dugi niz godina bili samo dobri prijatelji. Tokom leta 2018. godine, nekoliko puta su uslikani zajedno ali nije bilo nikakvih komentara od strane modela i pevača. Tog leta, svetski mediji preneli su vest da su se verili na Bahamima. U septembru 2018. godine, dva meseca nakon veridbe venčali su se u opštini, a onda godinu dana kasnije napravili su veliko venčanje.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

IZVOR: IG / @haileybieber

Autor: redportal.rs

#Hejli Biber

#Instagram

#džastin biber

#model

#pevač