Zvezda Lige pravde otvorio dušu

Proslavljeni američki glumac Ben Aflek izjavio je da su ga životna iskustva, poput razvoda sa Dženifer Garner, dodatno oformila i načinila boljim glumcem. Zvezda filmova Liga pravde i jedan od omiljenih glumaca režisera Kevina Smita je ovo izjavio u intervjuu za magazin Holivud Riporter.

Upitan za životna iskustva dok je snimao film Argo, kao i kada je u pitanju novije ostvarenje Povratak nazad (The Way Back), Aflek je objasnio da je u poslednjem glumio alkoholičara dok se i u svom privatnom životu borio sa zavisnošću.

- Za mene, film je bio mnogo više o shvatanju da sam sad, kad imam već dosta godina, kad sam dobio decu i prošao kroz razvod, u ovom trenutku definitivno imam dovoljno životnog iskustva da ostvarim takvu ulogu, što je za mene bilo zanimljivo - rekao je on.

Aflek se sa Garnerovom upoznao dok su snimali film Perl Harbor 2001. godine, ali se par sastao još jednom na filmu Derdevil 2003. godine. Javna je tajna da je raskid sa glumicom podneo vrlo loše, tako da se odao alkoholizmu zadnjih godina, ali po svemu sudeći, izgleda da se vratio na noge. U to ime, čestitamo mu. 😊

Autor: yahoo.com / redportal.rs

#Ben Aflek

#Dženifer Garner